Як безпечно та відповідально грати у лотерею КЄНО

До лотереї варто ставитися як до цікавої розваги з можливістю виграти грошову винагороду. І коли гра, яка приносила задоволення, починає займати більшість ваших думок та часу, стає причиною стресу та роздратувань, можливо, варто переглянути необхідність продовжувати купляти лотерейні білети. На щастя, усі державні лотереї, представлені на сайті УНЛ, сьогодні впроваджують принципи відповідальної гри. Надають гравцям усю необхідну допомогу та інформацію про те, як убезпечити себе від залежності від азартних ігор.

Однією з таких лотерей є КЄНО. Яка гарантує чесну прозору гру з можливістю для кожного забрати собі до 15 млн гривень з головного призового фонду. Стати учасником можна на https://unl.ua/uk/games/keno, придбавши білет КЄНО онлайн. Купівля ігрових бланків максимально проста. Через що велика кількість гравців зробили участь у лотереї своєю доброю традицією.

Втім, як зрозуміти, де закінчується традиція і починається залежність від відчуття азарту? Ми зібрали основні поради та правила, як максимально насолоджуватися грою у КЄНО, залишаючись відповідальним гравцем.

Наскільки чесною та безпечною є лотерея КЄНО

Популярність лотереї КЄНО зумовлюється у тому числі тим, що ця гра є абсолютно безпечною. Перш за все тому, що вона має усі необхідні сертифікати. Ігри, представлені на сайті Української національної лотереї, пройшли відповідні перевірки і засвідчили, що вони чесно підходять до розіграшу джекпотів.

Граючи у лото КЄНО, ви можете бути на 100% впевненими у тому, що:

  1. У разі перемоги ви отримаєте свій виграш.
  2. Уся інформація, яку ви надаєте, залишається конфіденційною і захищеною.
  3. У разі виникнення будь-яких проблем та труднощів, наприклад з виведенням коштів, ви завжди можете звернутися до працівників компанії за консультацією чи допомогою.

Лотерея КЄНО та відповідальна гра: основні правила та принципи

КЄНО – офіційна національна українська лотерея, яка працює за міжнародними стандартами. А отже, піклується про усіх гравців і намагається убезпечити їх від виникнення ігрової залежності.

Таке часто трапляється з будь-якими іграми, які дають можливість виграти велику суму грошей. Тож лотерея КЄНО запровадила різні програми для відповідальної гри, які складаються визначними міжнародними асоціаціями.

Усі співробітники проходять відповідні навчання для того, аби залишатися обізнаними у найбільш актуальних та сучасних принципах відповідальних ігор. Також для убезпечення гравців впроваджено:

  1. Функцію самовиключення з видаленням акаунта на сайті УНЛ.
  2. Системи для перевірки віку гравців, а також захисту їхніх персональних даних.
  3. Посилання для гравців на усю корисну інформацію. А також контакти для допомоги з ігровою залежністю.

Щоб стати учасником гри у КЄНО, достатньо просто купити лотерейний білет та закреслити 10 номерів на ігровому полі. Кількість гравців постійно зростає, тож компанія склала список правил, що дозволять грати відповідально:

  1. Лотерея не має ставати альтернативним джерелом заробітку замість, наприклад роботи або для сплати кредитів.
  2. Програш є неодмінною частиною гри. І вам не завжди буде щастити. Особливо якщо ви граєте в лотерею КЄНО на регулярній основі. У такому разі більшість випадків становить або повна відсутність виграшу або виграш символічної суми.
  3. Купляйте лотерейні білети за гроші, які відклали для цього. Тобто бюджет потрібно закладати на постійній основі. І старатись не перевищувати його. Щобільше, виділені з бюджету кошти мають становити незначний відсоток, який не вплине на ваше повсякденне життя, здатність закривати інші фінансові потреби.
  4. Грайте лише на власні гроші. І в жодному разі не на позичені у банку, друзів, родичів тощо.

Як убезпечити дітей від гри у лотерею КЄНО

Згідно з законом, брати участь у грошових розіграшах мають лише особи, що досягли 18 років. І, наприклад у роздрібних точках продажів діти не зможуть купити собі лотерейний білет КЄНО. Однак, коли мова йде про онлайн оплату, діти, які мають доступ до батьківських карток та інтернету, можуть придбати ігрові бланки та взяти участь у іграх.

Однак тут важливо поставитися до такого факту серйозно та виважено. Оскільки навіть якщо дитина ідентифікує лотерею як розвагу, насправді через несформованість психіки такі ігри для неї є потенційно небезпечними, здатними швидше спровокувати залежність, ніж це відбувається у дорослої людини.

В лотереї КЄНО також мають право брати участь лише повнолітні особи. І, якщо ви часто купляєте лотерейні білети, зберігаючи усю персональну інформацію у себе на ноутбуці або смартфоні, краще потурбуватися про те, щоб захистити ці дані і обмежити доступ до них для дитини.

Для цього використовуйте спеціальні додатки. Наприклад, Net Nanny або ж Cybersitter. Завдяки подібним сервісам ви можете зазначати, які сайти є забороненими для дітей. Закривши таким чином доступ для неповнолітніх осіб до сторінки Української національної лотереї.

Як перевірити: чи немає у вас залежності від гри у лотерею КЄНО

Якщо ви задумуєтесь над тим, чи не виникла у вас залежність від гри у лотерею КЄНО, є можливість перевірити себе. Компанія пропонує сервіс з абсолютно безкоштовними тестами, розробленими професійними консультантами, працівниками міжнародних асоціацій для захисту гравців.

Ви можете заповнювати анкети або брати участь в опитуванні безпосередньо на сайті УНЛ. Перейдіть у відповідний розділ, прочитайте інструкцію та розпочніть тест. Чесно відповідайте на всі питання. Оскільки ця інформація залишається конфіденційною – її точно не побачить ніхто з працівників. Ці тести розроблені лише для вас і для того, щоб ви могли перевірити, чи є гра у лотерею у вашому випадку абсолютно безпечною. І наскільки у вас розвинені навички самоконтролю.